Магазини за продажби на дребно

Вержи 2010 ЕООД притежава и неотклонно развива своя мрежа от магазини, в която купувачите да бъдат обслужени любезно в чисти и старателно подредени търговски обекти.

Магазините са предпочитано и любимо място за пазаруване за нашите клиенти. Над 70% от клиентите са постоянни и посещават магазините редовно и специално за търсени от тях продукти.

Магазините са разположени на ключови точки в най-големите и оживени пазари в София и разполагат със съвременно търговско оборудване.

В магазините предлагаме голям и специализиран асортимент от стотици видове храни, ядки, сушени плодове, семена, варива, тахани, масла, брашна, мед, подправки, чай, кокосови продукти.

Следим внимателно търсенето и максимално бързо задоволяваме възникващите нужди на пазара като планираме и разработваме постоянно нови и нови продукти.

Наша основна цел е да предложим качествени храни на ниска и достъпна за масовия български гражданин цена. Фирмата продава голям асортимент от уникални храни и подправки, много от които не могат да се намерят в големите търговски вериги.

Нашите магазини също така са любимо място на любители на вегетарианска храна, на хора, които търсят здравословни и диетични храни. Почти всички предлагани от нас храни са естествени и без химическа обработка и добавки.

Работното време на магазините е седем дни в седмицата, от 8 до 19 часа.

Адреси на нашите магазини

  1. бул. Стефан Стамболов и ъгъла на ул. Екзарх Йосиф
  2. бул. Стефан Стамболов № 25
  3. бул. Стамболйски № 101-103 (щанд за ядки - МОЛ София, партер)
  4. бул. Стамболйски № 142
  5. Пазар Красно Село павилион 31-33
  6. Пазар Красно Село павилион Г-19
  7. Пазар Хаджи Димитър павилион №40
  8. ул. Пиротска № 31
  9. бул. Сливница № 170

Адресите са в гр. София.