ЗА НАС

Вержи 2010 ЕООД работи със стриктно спазване на българското и европейското законодателство за безопасност на храните. Всички продукти се анализират в акредитирани лаборатории.

История

Фирма Вержи 2010 ЕООД започва дейността си през 2010 г. В началото работи като малък магазин за храни и подправки в магазин на Женския пазар.

Четиринайсет години по-късно, през 2024 г. фирмата вече разполага с 11 магазина, в които продава на дребно и на едро ядки, подправки, кафе, чай, семена, варива, масла, тахани и други. Работим с компании от повече от 20 страни като САЩ, Китай, Виетнам,Тайланд, Шри Ланка, Египет, Иран, Палестина, Турция, Чили,  и други.

Във фирмата работят над 60 работници и служители с многогодишен търговски и производствен опит. Грижим се внимателно за кадрите си и се стремим сами да обучаваме и развиваме необходимите специалисти. Вярваме, че най-важната инвестиция са хората и тяхната лоялност към фирмата.

Партнираме си с повече от 1 500 малки и средни фирми на едро. Всяка година фирмата ни отбелязва значителен растеж на нови клиенти и доставчици. Ние винаги сме готови да започнем да си сътрудничим с надежни партньори и доставчици на ядки, подкравки семена и други.

Притежаваме три търговски марки, регистрирани в българското Патентно ведомство. Нашите марки са добре разпознаваеми и приети на българския пазар с доброто си качество и стрикното спазване на хигиенните норми, свързани с COVID-19.

“Винаги сме смятали, че за да останеш на пазара трябва да растеш и да се развиваш.”